rabat Balenciaga sko

billige Balenciaga sko er efterår vinter 2017/2018 Paris mode uge, fanger "moderne raffinement". Dena Guavaroia modtog inspiration fra husets fotogalleri, der fejrede 100 års symbolsk hjem grundlagt af Cristobal Balenciaga for århundreder siden. "Mønsteret af Balenciaga-huset i Chrisball viser stoffets indstilling og strejfhærdning for at vise noter.

Med hensyn til skoene på landingsbanen fortsatte den silhuet af en fast, tæt fodkram af lyse neon spandex sokker støvler.

De syntes dristige, modige, frygtløse og overraskende bærbare. De kan komme op som eksperimentelle dristige ideer på rabat Balenciaga sko  Spring / Summer 2016 kollektionen. Imidlertid kan berømtheder og street fashion ikoner acceptere denne trend sokker støvler uden tøven, hævet til næste niveau med alle mulige variationer.

Det handler om elegance og afkøling. "Jeg kan lide lethed og brugbarhed Disse ord er ligeglade og holdninger - jeg ved ikke, at nye synonymer er til dem, men det er det," sagde Demna Gvasalia.

Gvasalia selv købte en bil og påvirket bane pumpe design. Med en skarp tå og en stilet lavede designeren en øvre side med et ekstra lag med shirred klud indlejret i knude på bagsiden for bilens vision.

Ud over polka dots og blomstermønstre præsenteres der pumper med mærker med røde og hvide striber til sporty afslappet chic.

Rul ned for at se detaljer om Balenciaga sko Vinter 2011 2017/2018 Paris Fashion Week

more link